Senin, 01 September 2014

μια προσφορά νω

Διαπραγμάτευσης μισθών είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν από την πρώτη σας συνέντευξη με ένα μελλοντικό εργοδότη. Γνωρίζοντας κάτω ρυθμό σας, και να είναι σε θέση να ζήσουν με αυτό [ή σε αυτό;] είναι ένα σημαντικό πράγμα για τους υποψηφίους να αποκαλύψει πριν από την πρώτη συνέντευξη. Γιατί τότε τόσοι πολλοί από εμάς κάνουν το λάθος τακτικής και να πάει στη συνέντευξη απροετοίμαστος;

Ένα από τα πρώτα λάθη - ένας πραγματικός δολοφόνος - είναι να ανατρέψει το χέρι σας πολύ νωρίς στη διαδικασία της συνέντευξης για το τι θα δεχθεί για ένα μισθό. Πολλοί ερευνητές θα προσπαθήσουν να σας οθόνη από την εύρεση τι σχήμα εξέδρα σας είναι. Να αναφέρουμε ότι η ποσότητα πολύ νωρίς στη διαδικασία της συνέντευξης μπορεί και θα σας κλειδώσει σε ένα σχήμα που μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με μεταγενέστερη. Δοκιμάστε να αλλάξετε τις απαιτήσεις του μισθού σας μετά από μια προσφορά έχει γίνει και θα συναντήσετε αναζητούν flakey ή άπληστοι.

Πρέπει να έχετε ένα εύρος μισθού κατά νου πριν πάτε για την πρώτη συνέντευξη ... τότε θα πρέπει να είναι αποφασισμένη να μην το αποκαλύψει σε εκείνη τη συνέντευξη ή μπορείτε απλά να βρείτε τον εαυτό σας στο εξωτερικό αναζητούν in. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ελέγχονται από η διαδικασία επιλογής για να μπορέσετε να δείξει τον εργοδότη [το άτομο με την πρόσληψη αρχή, δεν Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) ύφασμα.] ό, τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτούς.

Αν σας ζητηθεί για την πρώτη συνέντευξη, τι είναι οι απαιτήσεις του μισθού σας θα πρέπει να σταματήσει τον ερευνητή. Οι πιθανότητες είναι η πρώτη συνέντευξη είναι με ένα ύφασμα ΥΕ ο οποίος έχει εκπαιδευτεί να ζιζανίων τους ανθρώπους έξω, πολλές φορές η απαίτηση του μισθού είναι ένα από τα "ζιζάνια" το ύφασμα κοιτάζει την εξάλειψη των υποψηφίων. Περισσότερο από πιθανό το ύφασμα είναι ένα "no-τίποτα» όσον αφορά τη δουλειά σας? αυτός ή αυτή είναι επιφορτισμένη με την παρουσίαση μιας συγκεκριμένης ομάδας των υποψηφίων για το άτομο με πραγματική εξουσία πρόσληψη [π.χ., επικεφαλής αεροσυνοδός, επικεφαλής πιλότος, ο διευθυντής επιχειρήσεων, κλπ] και γνωρίζει [ή νοιάζεται] λίγο για το υπόβαθρό σας ή ό, τι μπορείτε να κάνετε για την εταιρεία.

<b> Έχω δει οι καλύτεροι υποψήφιοι να προβληθεί πρόωρα επειδή αιχμή το χέρι τους πολύ νωρίς στη διαδικασία της συνέντευξης. </ b>

Λοιπόν, τι θα κάνεις αν κάποιος επιμένει σε ένα ποσοστό του μισθού; Η καλύτερη απάντηση μπορεί να συνοψιστεί κατά μήκος αυτών των γραμμών: ". Οι απαιτήσεις του μισθού μου, με βάση τη φύση και την έκταση της θέσης" Με άλλα λόγια, η πιο δύσκολη είναι η δουλειά, η υψηλότερες απαιτήσεις μισθός σας θα είναι. Αν πιεστεί περαιτέρω - υποθέτοντας ότι το ύφασμα επιμένει στην αποκάλυψη φάσμα μισθό σας - μπορείτε να ανακοινώσουμε πάντα ένα ποσό κοντά στο κάτω μέρος ρυθμό σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε 60K και την αίσθηση ότι η αναγγελία ότι η εικόνα μπροστά από το χρόνο θα βυθιστεί, μπορείτε να τους πείτε: «η δική μου σειρά ξεκινάει από τα ανώτερα δεκαετία του '40 έως τα μέσα της δεκαετίας του '50." Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πρέπει να ελέγχονται για ό, τι το ύφασμα ΥΕ θα μπορούσε να εξετάσει μια υπερβολική απαίτηση μισθού. Το πιο σημαντικό, αυτό θα σας επιτρέψει να πάτε στο όλα τα σημαντικά δεύτερη συνέντευξη με το πρόσωπο που έχει την πραγματική εξουσία προσλήψεων.

Δεύτερη συνέντευξη σας είναι η ευκαιρία σας να "WOW" πιθανό εργοδότη σας. Πείτε τους ότι όλα τα πράγματα που μπορούν και θα κάνουν για αυτούς. Αποφύγετε διαπραγμάτευσης των μισθών και να τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσένα. Μόλις τα πουλήσει σε αυτό το σημείο, θα είναι έτοιμη να δώσει μισθό σχήμα 60Κ σας, αλλά και να συζητήσουν μόνο μισθό, αν το φέρει επάνω [τρίτο συνέντευξή σας θα πρέπει να είναι η πραγματική τους προσφορά σας, ωστόσο, να είναι προετοιμασμένοι για μια προσφορά νωρίτερα από ότι αν WOW τους και επιμένουν για την πρόσληψη σας επί τόπου. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι σε θέση να εξασφαλίσει ανώτερη εικόνα σας].

Σε περίπτωση που η παρατήρηση να γίνεται ότι HR τους είπε ότι θα δεχθεί ένα πολύ χαμηλότερο μισθό, θα πρέπει να τονίσω ότι οι ευθύνες της εργασίας λεπτομερώς για εσάς στη συνέντευξη είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι το ύφασμα HR είχε δηλώσει. Οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι θα καταλάβουν ότι το HR έχει μόνο μια γενική, δεν είναι μια συγκεκριμένη κατανόηση των απαιτήσεων της εργασίας, και θα αποδεχθεί τη λογική αυτή. Επαναλαμβάνουν την εμπειρία σας, οξυδέρκεια επιχείρησή σας, όλα τα σημεία που σας θέσει εκτός από το μέσο όρο των υποψηφίων, η οποία δεν είναι.

Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω ακούσει υποψήφιοι αποτυγχάνουν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, που είναι - ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Μην για ένα λεπτό νομίζω ότι θα είναι σε θέση να επαναδιαπραγματευτεί το μισθό σας αργότερα. Εάν εγκατασταθούν για λιγότερο που θα πρέπ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar