Senin, 01 September 2014

νει όλη τη διαφ

Μια επιστολή δείγμα για να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό κατά την προετοιμασία σας παρακολουθεί γράμματα μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας σας, εκτός από το χρόνο σας και σας κάνει να φαίνεστε πολύ επαγγελματική. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω, και να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό κατά την προετοιμασία δική σας παρακολούθηση γράμματα.

ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ημερομηνία
Decision Maker, Θέση
Εταιρία
διεύθυνση
Πόλη
Μέλος, Τ.Κ


Αγαπητέ (όνομα χρήσης),

Ήθελα να αγγίξει βάση με εσάς όσον αφορά την πρόσφατη αίτησή μου με την παρέα σας. Γνωρίζοντας είστε απασχολημένος έχω περικλείεται ένα άλλο αντίγραφο του βιογραφικού μου για την αξιολόγησή σας.

Τα ενδιαφέροντά μου και εργασιακή εμπειρία είναι στους τομείς των πωλήσεων και της διαχείρισης. Έχοντας δουλέψει με Xyz εταιρεία για τα τελευταία επτά χρόνια ως αντιπρόσωπος πωλήσεων, έχω μεγάλη εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τον οργανισμό σας.

Θα εκτιμούσα την ευκαιρία να επισκεφθούν μαζί σας στο πρόσωπο, και θα καλέσει την επόμενη εβδομάδα για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα σας.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.


Με εκτίμηση,


John Doe

Συνέχιση κλειστό

Χρησιμοποιήστε αυτό το δείγμα ως πρότυπο, και την αλλαγή των σχετικών τμημάτων του να χωρέσει τις δικές σας ικανότητες, την εμπειρία και τα ενδιαφέροντα. Προσαρμόστε αυτό, και να το στείλετε μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες μετά την αποστολή από κάθε βιογραφικό, για κάθε εταιρεία που έχετε εφαρμόσει σε. Μετά up είναι μια ικανότητα που πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να μάθουν, και μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο να πάρει μια συνέντευξη. Πειραματιστείτε με αυτό, τίθενται προτάσεις και παραγράφους σε δικά σας λόγια, και να το διαβάσετε όπως σας έγραψε. Μην έχετε την εντύπωση ότι η επιστολή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί "ως έχει" χωρίς αλλαγές. Είναι ένα δείγμα, ή ένα πρότυπο, αν θέλετε, και έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας οδηγός για να μπορείτε να ακολουθήσετε, δεν είναι το τέλος το ίδιο αποτέλεσμα.

Η επιστολή του δείγματος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά την εφαρμογή σε απευθείας σύνδεση μέσω των διαφόρων τραπεζικών εργασίας των υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Όλοι έχουν μια θέση για ένα βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή. Μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες μετά την εφαρμογή του, δεν βλάπτει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση, με τη χρήση του δείγματος, όπως ένας οδηγός στο χώρο που προορίζεται συνήθως για μια συνοδευτική επιστολή για τη δεύτερη αίτησή σας.

Εκτός από την παρακολούθηση e-mail, εργαλειοθήκη προσωπική μάρκετινγκ σας θα πρέπει να περιλαμβάνει και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης. Αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα καλογραμμένο βιογραφικό, πολλά αντίγραφα σε χαρτί καλής ποιότητας, ένα δείγμα συνοδευτική επιστολή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προσαρμογή, αντίγραφα του φύλλου αναφοράς σας, μια ιστορία μισθό, απλά αντίγραφα φωτογραφικό χαρτί από συστατικ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar